Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

Сьогодні, у цей чудовий день, Вас, тьотя люба, я вітаю з днем народження! Від Вашої краси меркнуть зорі! Бажаю Вам, щоб так було завжди! Нехай робота спориться, дні радістю наповняться! Бажаю: якщо щастя, то повного, якщо у вир з головою, якщо на край світу – так з коханим!
Дорога моя тітонька! Вітаю тебе з чудовим подією для всієї родини! Ти граєш важливу роль в житті кожного з нас! Ти – наша родина! Людина, глибоко переживає із-за наших сліз і хвилювань! Чоловік до безумства чистий, відкритий, світлий і добрий! Побажаю тобі Вселенської любові, безмежної удачі, діамантового здоров’я, особистого благополуччя! Залишайся такою ж прекрасною тітонькою, бережи свою сім’ю, яка тебе обожнює до божевілля! Будь задоволена життям і собою, моя рідна, щоб не сталося! Бажаю, щоб тебе щогодини переповнювали яскраві емоції, геніальні ідеї, щоб супроводжувала удача, щоб тобою захоплювалася твоя сім’я, розуміли друзі, щоб діти слухалися, щоб крутилася голова від успіхів, і швидко забувалися невдачі! Нехай тобі завжди вистачає грошей здійснити найзаповітніші мрії, а впевненості в собі — на великі справи і грандіозні плани!
Моя улюблена тітонька, дякую тобі за всі уроки життя, які ти мені постійно викладаєш. Моє життя не була б такою щасливою і навіть безхмарною, якби тебе не було поруч. Ти завжди прекрасна і я щиро люблю тебе! З днем народження!
У нашій родині чимало народу, але всі ми можемо в один голос сказати про те, що наша улюблена тітка – найкраща тітка на світі! Нам залишається тільки дивуватися, як вона все встигає, при цьому залишаючись такою красивою і повною сил! Я вітаю вас з днем народження і хочу побажати ніколи не мінятися! Хоча, мабуть, ще вам не завадить гора блискучого, як самоцвіти і перлів, щастя, щоб ваше життя стало ще цікавіше і легше!
Мила, добра жінка, берегиня домашнього вогнища, і просто чудова – ці слова я кажу про своїй чудовій тітоньці, у якої сьогодні велике свято – день народження! І я хочу вам побажати ніколи не сумувати, завжди вірити в чудеса адже вони бувають!
Мила тітонька, твій племінник вітає тебе з днем народження. Бажаю тобі, люба, великих надій, доброї вдачі, великих планів, чудовою мрії, високого успіху, великого везіння, незгасимого щастя і незрівнянної краси.
Єдину, кохану і абсолютно незамінну ніким тітоньку вітаю з днем народження! Я знаю – твоєї енергії вистачить і на десять чоловік, але я бажаю, щоб твоя невгамовність приносила тобі дуже щастя кожен день!