Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

З днем народження, тітонько! Чи варто нагадувати про те, як ви нам дороги? Ви у нас сама добра, турботлива, уважна і в міру сувора! Сьогодні – ваш день народження і вже дозвольте на час урочистостей не дати вам ні хвилинки відпочинку, зробити нашою королевою і піднести подарунки! І, звичайно ж, прийміть наші поздоровлення, щоб жилося вам довго і щасливо! Будьте щасливі, улюблені і щасливі!
Дорога тітонько, найголовніше — це щастя і любов, бо я бажаю тобі завжди насолоджуватися життям, кохати і бути коханою! Нехай в твоїх очах сонце сяє, в душі живе позитив, а в сім’ї панують злагода і мир!
Мила моя, тітонько, поспішаю тебе привітати з Днем Народження! Несу цілу купу побажань тобі, люба. Життя твоє хай йде щасливо, а в сумі навіть не заглядають! Супутниками у тебе нехай тільки посмішки, друзі-подруги, сонячне світло і постійна удача! Сто років живи! Ні! Двісті! Не будемо розмінюватися на дрібниці!
Мила тітонька, племінник вітає тебе з днем народження. Люба моя, я тобі бажаю бути завжди залишатися справжньою королевою, прикладом доброти і чуйності, еталоном краси і грації, жінкою чарівної посмішки і неймовірної чарівності, та й просто щасливим, життєрадісною людиною.
Тітка, мені подобається бувати в твоїй компанії. У тебе завжди багато друзів. Ти спілкуєшся тільки з позитивними людьми. Я хочу, щоб коло твоїх знайомих розширювався. Я хочу, щоб ти ставала ще краще. Нехай поліпшення відбуваються в кожній сфері життя. Процвітання тобі і поваги!
Дорога моя тітонька! Вітаю тебе з днем народження! Як твій племінник, я тебе дуже люблю і бажаю тобі довголіття, благополуччя, щирості, душевного тепла. Нехай тебе оточують такі ж як і ти добрі, чуйні, вірні і люблячі люди!
Мені здається, що ми сьогодні вітаємо юну дівчину! Так чому «здається»? Так і є насправді! Ти, дорога тітка, для нас – невичерпне джерело радості, захоплення, здивування! Поруч з тобою завжди відчуваєш себе так, що хочеться все перемішати, переплутати, перетворити в суцільний веселий хаос. Такий стан називають «щастя»! І сьогодні, в твій день народження, рідна, хочеться побажати тобі й надалі залишатися: такою ж енергійною, цілеспрямованою, завжди молодою і щасливою! Ми тебе обожнюємо!
Моя улюблена тітка, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі суцільного добробуту, успіху, удачі та радості. Багато цікавого, надихаючого і заспокійливого. Любові, гармонії, розуміння, підтримки і чудових спогадів від кожного дня!