Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

Тітка, дорога, приймай вітання з днем народження від своєї рідної племінниці. Я хочу побажати тобі завжди залишатися ласкавою, що розташовує до себе, ввічливою і тактовною людиною, якій можна довірити свої найзаповітніші секрети.
Дорога наша іменинниця, мила тітонько! Сьогодні в тебе свято, день народження. Час біжить стрімко, часом навіть не встигаєш за ним. Але скільки б тобі не виповнилося років, ти до радості всіх, виглядаєш дуже здорово.
Нехай кожен новий день — як відкриття, причому приємне й цікаве. Нехай кожен прожитий рік тільки додає сяйва, свіжості і сил. Нехай сьогодні буде стільки привітань, добрих слів і подарунків, що захопило дух. З днем народження, люба моя тітонька!
Який сьогодні день? Як забути? Коли у улюбленої тітки така дата – День Народження! Роки не старять, але роблять людину ще мудрішими і прекрасніше. Я щаслива, що можу сказати тобі в цей день: «Спасибі за все!» і висловити свою любов. Скільки б тобі не було років – навколишні дають тільки 25. І не випадково! Адже ти вродлива, життєрадісна, енергійна, молода, щира – залишайся такою довго-довго! А я завжди рада приїхати в гості, послухати твої мудрі поради і разом згадувати, скільки всього радісного ми пережили удвох. Сім’я – це сила! Я пишаюся тим, що ти частина моєї родини! Вітаю з твоїм Днем! Нехай всі мрії здійсняться, а на проблеми і турботи можна сказати, як знаменита Скарлет Охара: «Мабуть, я подумаю про це завтра!». Твоя племінниця.
Улюблена тітонька! В день твого народження хочу нагадати про те, що я тебе люблю і ціную твою дружбу і життєвий досвід. Бажаю тобі приємних днів, потрібних подарунків, безперервної молодості, краси, миру і світла в душі. Будь щаслива, успішна, улюблена і даруй нам своє натхнення на кожен день!
Тітонька, адже ти мені як сестра, весь час поруч, з цінною порадою і підтримкою. В цей день хай тебе оточує краса, щастя, надія… Нехай втілюються всі мрії, яскравих зустрічей тобі і вражень, добрих людей на шляху і море веселощів!
Люба, ніжна моя тітка! Я хочу подякувати вам, за той час, що ви проводите зі мною, за ті мудрі поради, що ви мені дали, за ніжний погляд, яким ви дивитеся на мене! Кохана моя! Я бажаю вам, щоб ваше життя тривала довго і щасливо!
Наша мила тітонько! У цей день, вітаючи тебе з Днем народження, ми хочемо побажати тобі завжди бути такою ж милою, доброю, чарівною і привабливою! Такою ж мудрою і красивою жінкою, яка вміє так щиро посміхатися! Нехай же ніколи не затьмарює печаль твої очі! Будь завжди щасливою! Твої племінники!