Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

Мила тітонька, в твій день народження племінник щиро бажає дощів з крапельок удачі, сонця з променями щастя і добра, вітри з поривами ніжності почуттів. Бажаю бачити в своєму житті тільки те, що хочеться, бажаю чути постійно хороші новини і приємні компліменти.
Дорога тітонько! Бог благословив мене вже тільки тим, що ти є в моєму житті. Мама розповідала, що першою людиною, що взяв мене на руки, була саме ти. Я досі відчуваю тепло твоїх обіймів і глибину твоєї любові. Мені так хочеться, щоб ти завжди посміхалася і не сумувала при зустрічах з невдачами. З днем народження!
Моя любимоя тітка не тільки душевний, добрий чоловік, але і просто красива жінка у розквіті років, а тому на свято її дня народження я вважаю своїм обов’язком побажати їй не тільки щастя і всілякого благополуччя, але і любові! Великий і ясний, теплою і довговічною! Нехай вона оточує вас кожен день, допомагаючи вам розквітати у своїй красі і чарівності!
Мила тітка! Такі незвичайні люди як ти завжди проживають дивовижну життя. Ти – приголомшлива жінка, що зуміла стати мені другою матір’ю. Я пам’ятаю, як ти воювала з вчителями, доводячи їм, що я краще, ніж їм здавалося. Ти завжди борешся за правду і вмієш домогтися її. Я радий, що мої діти успадкували твій непохитний характер. Ми любимо тебе! Віри тільки в хороше тобі і удачі! З днем народження!
Дорога тітка! Коли ви прокинетеся, у вашому ліжку будуть стояти дітки з подарунками в руках, а чоловік принесе сніданок у ліжко! І це буде саме я яскраве спогад за цей день! Я бажаю вам, щоб так починався кожен ваш день! З любов’ю, ваша племінниця!
Дорога моя тітка, моя друга мама! Ти, як ангел хоронитель, все життя мене оберігаєш. Твою турботу і ласку я відчуваю постійно. Я приходив до тебе зі своїми проблемами, і ти разом зі мною переживала їх. Під час моєї удачі, твої очі теж світилися радістю, і сльози щастя наповнювали їх.
Племінник свою тітоньку вітає з днем народження. Люба моя, я бажаю тобі йти світлою дорогою щастя і любові, осягати успіх і радість на шляху, досягати всіх цілей і бажань, прагнути до мрій і не втрачати оптимізму душі.
Дорога тітка, сьогодні найчудовіший день! Чому найкращий? Сьогодні твій день народження і я буду першим, хто вранці привітає тебе. Я хочу сказати тобі багато ніжних і добрих слів. Ти не просто родич, ти самий кращий мій друг! Прогулянки в парку, ігри, кіно – з тобою все це стає дуже цікавим і веселим часом. Нехай всі твої мрії обов’язково збудуться! Будь щасливою!