Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

Дорога наша, рідна тітка! Ми вітаємо тебе з Днем народження! Від щирого серця бажаємо тобі сяяти як північне сяйво, день від дня стає красивіше і молодше! Незважаючи на всі незгоди і негаразди нашого бурхливого життя залишайся завжди веселою і безжурною: інакше хто ж буде підбадьорювати і прикрашати існування? А також від усього нашого численного сімейства просимо тебе ще сильніше любити своїх племінників і племінниць! Коротше, тітонько, залишайся завжди собою, ми схиляємося твоєї людяності
У день народження тітки немає ні хвилинки спокою – порається з гостями, приймає подарунки і поздоровлення, але дозвольте мені, тітонько, на хвилинку зловити вас в обійми і сказати вам про те, що я бажаю вам! По-перше, залишайтеся завжди такою ж чарівною, прекрасною жінкою! По-друге, будьте щасливі і нехай щастя в тисячу разів перевершить ваші найсміливіші мрії!
Дорога тітонько! Дозволь привітати тебе з Днем народження! Чесне слово, здається, що з року в рік ти молодшаєш і хорошеешь. Нехай так буде тривати вічно. Нехай у твоєму оточенні завжди будуть знаходитися ті, хто тебе по-справжньому розуміє. Як відомо, на думку деяких в цьому і полягає щастя. Нехай життя саме підказує тобі, як правильно вчинити в тому чи іншому випадку. Бажаю тобі уникати втрат і страждань. Нехай тебе як можна частіше відвідує радість творчості та натхнення. Бажаю тобі, щоб твоїми супутниками стали успіх, удача і запаморочливі пригоди. Нехай кожен вечір, повертаючись до себе додому, ти будеш уявляти занурення в атмосферу любові і затишку. Нехай твій дім завжди буде сповнений матеріального та душевного багатства. Многая літа!
Якби не було вас у моєму житті, вас моя улюблена тітка! Вас, адже ви є для мене дуже дорогою людиною! Я хочу побажати вам, щоб усі ті негаразди і печалі, що мучили ваше серце, розчинилися. А нові емоції були лише приємними і радісними! Щоб ваша душа співала від щастя! З іменинами вас рідна!
Мила тітонько! Дуже ціную тебе, як чудову людину, який зіграв у моєму житті значну роль. В твій День Народження, я хочу побажати тобі зберігати свою неповторність і красу протягом всього життя і не втрачати свого чудового життєлюбства. Спасибі тобі за доброту і материнську турботу, які ти дарувала мені разом з моїми батьками.
Тітонька, золота ви моя! З днем народження! Бажаю вам неземної краси, довгих років життя. Нехай кожен день буде багатий яскравими і приємними моментами. Близьких людей поруч, турботи, поваги і теплоти.