Close

Привітання з вінчанням у прозі

Привітання з вінчанням у прозі – кращі, красиві слова привітання на сайті pryvitay.co.ua. Короткі і довгі побажання для ваших близьких і друзів.

Дорогі, я вас щиро вітаю з вінчанням, з небесною благодаттю і міцними узами шлюбу перед Богом. Бажаю вам вірності і щастя, довгих років сімейного здоров’я і миру, чудових діточок і світлої радості життя.
Ви – творці Творіння. Ви – творці Духовного Союзу. Серед всієї брехні, розброду, дріб’язковості і метушні ви створюєте оплот Церкви, святу родину. Підтримувати її в недоторканності від огидних проявів зовнішнього світу непросто. І вам буде нелегко. Але тоді, коли почне здаватися, що це завдання нездійсненне і для вас непосильна, не впадайте у відчай. Ви не самотні. Ви – разом. Незважаючи на спокуси, ви зберігаєте сім’ю. У цьому – сенс шлюбу. У цьому – надія для інших.
В образі вінчання лежить образ духовного єднання Христа і Церкви. Ваші душі з’єдналися, щоб рука в руку йти вічно – на землі і на небесах. Будьте готові ділити один з одним не тільки радість, але й смуток, підтримувати один одного. Будьте готові віддати життя за свою любов, як Ісус віддав себе за Церкву. Пам’ятайте священний заповіт: » Дружини, коріться своїм чоловікам, як Господеві, бо чоловік голова дружини, як і Христос глава Церкви, і Він Спаситель тіла; але як Церква кориться Христові, так і дружини своїм чоловікам у всьому».
Привітання з вінчанням у віршах теж можуть бути витримані в урочистому тоні, з цитатами з церковних книг. У них описується шлях двох люблячих сердець до священного союзу, обряд Таїнства. Можна зробити акцент на деталі – гарячі на вівтарі свічки, преклонившая голову наречена, батьківськи усміхнений батюшка, — або зосередитися на духовному значенні вінчання і шлюбу.
Від душі вітаю з великим кроком у вашому житті, з вінчанням, з небесним союзом. Будьте вірні один одному і взаємно кохані, живіть у щасті й добробуті. Нехай Бог захистить вашу родину від лихих справ і злих очей, нехай доля подарує Вам здорових діток і добру вдачу.
Поздоровляю вас з вінчанням. Ви чоловік і дружина тепер не тільки за законом, але й перед Богом. Цінуйте один одного, бережіть один одного і вашу любов! Згадуйте сьогоднішня подія в найважчі моменти сімейного життя і вірте, що з божою допомогою ви все подолаєте.
Вінчання — це не просто релігійний обряд. Це ще й додатковий цеглинка, який скріплює фундамент вашої сім’ї. Я щиро бажаю щастя, миру і добра вашому дому. Нехай Господь береже вас, ваших дітей і ваших близьких людей. З вінчанням вас!
Якщо ви вирішили бути разом, значить, хтось ці думки схвалив. Головне — завжди пам’ятати: «Тільки сильна людина зможе пройти всі випробування». Це означає, що ви завжди повинні бути разом, завжди повинні підтримувати один одного і не відступати. Ви одружені небесами!