Close

Привітання з вінчанням у прозі

Привітання з вінчанням у прозі – кращі, красиві слова привітання на сайті pryvitay.co.ua. Короткі і довгі побажання для ваших близьких і друзів.

У народі кажуть: повінчані в церкві – повінчані небом. Що може бути міцніше клятви, даної в храмі божому, перед самим собою своїй єдиній любові. Ця клятва непорушна і нема такої сили на землі, щоб змогла зруйнувати її. Будьте щасливі і нехай прибуде з вами любов.
Коли дві людини зізнаються один одному в коханні, відбувається справжнє диво. Тільки щира любов здатна до цих вчинків. Ви стоїте біля священного вівтаря, і в ваших очах немає ні краплі страху. Тільки сльози, які неможливо утримати. Сльози радості – найсолодші. Ми бажаємо вам плакати тільки від щастя і ніколи не пізнати біль розчарувань.
У цей знаменний день ми хочемо побажати вам взаєморозуміння. Тепер на ваші плечі лягла відповідальність один за одного. Бог благословив цей шлюб любов’ю, а все інше залежить тільки від вас. Любіть один одного, як в останній раз і пам’ятайте клятву, яку ви давали перед вівтарем.
На вашому спільному шляху став важливий вибір. І ви зробили серйозний крок у своє світле майбутнє, створивши міцний союз чистої і щирої любові. Від душі вітаю з вінчанням і бажаю з трепетом і ніжністю ставитися один до одного, не давати своїй половинці опустити руки, впевнено будувати щастя спільного життя і насолоджуватися кожним її миттю.
Ми вас щиро вітаємо і бажаємо людського щастя. Бажаємо прожити незвичайне, цікаве життя. Бути терпимими один до одного, не ображатися, і ніколи не розлучатися. Якщо сьогодні ви стоїте тут, значить, ви впевнені у своєму виборі. Бог благословить вас на любов і підтримає вас в скрутну хвилину.
В день вінчання ви вимовляєте клятву. Клятва перед Богом не може бути порушена, бо Бог не дав би вам її вимовити. Значить, ви знайшли один одного і у вас тепер одна душа. Ніколи не грішіть і не занечищуйте клятву поганими вчинками. Ви стоїте тут з власної волі, ви самі обрали цей шлях. Храм Господній відкритий для коханих, і ви нагороджені самим величезним подарунком – любов’ю!