Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

Нехай ти і тітка, ти для мене друга мама — така ж любляча, розуміюча і уважна. Я можу дістати для тебе зірки, згорнути гори — але хіба це зробить тебе щасливішим? Тому я хочу побажати тобі того, чого ти сама б хотіла: нехай збудуться всі мрії, бажання і плани. З днем народження!
У неї ніколи не буває поганого настрою, вона завжди активна і товариська. Вона – саме та людина, яка є душею компанії і придумує все нові і нові варіанти проведення дозвілля. Я пишаюся тим, що ти – моя тітка! Ти багато часу проводила зі мною в дитинстві, я часто збирала подружок в гості, а ти розважала нас. А коли ми стали старші, то стала з нами секретничати і давати корисні поради. Всі мої подруги завжди були в захваті від тебе і просили, щоб ти частіше проводила з нами час. Сьогодні такий чудовий день я хочу привітати тебе з Днем народження і сказати, що ти – приголомшлива жінка. Я вчуся у вас дуже багатьом речам, особливості мудрості і витримки. Продовжуй в такому ж дусі.
З днем народження вітаю! Бажаю тобі всього самого бажаного в житті тітка! Нехай у тебе завжди буде відмінний настрій і незламний позитив в душі! Бажаю тобі щастя вище хмар, нехай у твоєму житті завжди ллється веселий сміх і яскраво світить сонечко!
Моя ніжно улюблена тітка! Хочу побажати тобі, щоб відмінне самопочуття не покидало тебе ні на мить, удача і успіх завжди йшли поруч з тобою, а в твоєму домі завжди горіло вогнище твоєї турботи і любові! З днем народження, моя рідна!
Вітаю свою тітку з днем народження! Бажаю здоров’я на довгі роки, любові близьких і друзів. Нехай Вас оточують успіх, щастя і чудовий настрій. Нехай Ваш будинок буде повною чашею достатку, достатку і сонячних подій.
Дорога тітонько, твоя племінниця вітає тебе з днем народження. Будь красивою, ніжною і натхненної, будь бажаною і щастям окриленою. Нехай у твоєму житті не буде бур і ураганів, нехай за вікном стоїть прекрасна погода, нехай душі розливаються радісні пісні, а серце наповнює яскраве світло любові.
Шановна тітко, ти навчила мене багатьом речам. Ти навчила мене любити і розуміти сенс любові, ти вкладала душу в моє виховання не менше батьків. Я хочу побажати тобі міцного здоров’я, бадьорості духу, стабільності, впевненості в завтрашньому дні. Нехай політична ситуація не буде впливати на тебе, а кожен день буде радувати чудесами!
Мила тітка! Від усієї душі вітаю Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде «повною чашею», усі плани здійснюються, а мрії збуваються. Успіхів у роботі та затишку в домі. Нехай Вас оточують тільки добрі люди, а вірні друзі завжди дарують приємне спілкування і гарний настрій! Будьте щасливі!