Close

Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовний ріст дарує спокій і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе вади і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і ласк!
З днем народження! В цей наповнений дивом день, вітаємо тебе з іменинами. Бажаємо жити по совісті і не знати прикрощів і негараздів. Віддано шанувати Господа і його заповіти. Любити життя і всі її прояви. Запастися відмінним здоров’ям і випромінювати добро і позитив!
Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!
Нехай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем Народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповнена Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у своє свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашого життя буде рівною, прямою, а вашими вірними супутниками нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто йде поруч з вами, любіть життя такий, який дарує вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможною, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!
З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!
Хай благословить тебе Бог, нехай небеса пошлють тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, радуйся доброго і розділяй горі з близькими. Нехай життя твоє буде світлим і щедра, нехай твоє серце б’ється безустанно і щасливо.
Хай вам Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем Народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на спасіння, а нам стануть прикладом! Нехай буде щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої благодаті, духовної радості, здоров’я, кріпості духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти мимо цілі! Нехай ваша хода буде направлена до блага! Нехай збереже вас всещедрый Господь на всіх шляхах життя!