Close

Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був істинним! Молитовно бажаємо вам милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, хай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всіх благодіянь Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далеко схід від заходу! Восхваляйте всі діла Господні, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, покладаючись на Бога, і несіть Господеві на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбавитися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!
Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…
У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Не знай прикрості і спокуси, недуг і недругів! Взращивай святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем покірливий! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!
Нехай Господь пошле тобі благословення в цей день народження! Бажаю міцного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай усі твої добрі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!
В чистий та світлий твій день, у свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоби Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб добре твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.
Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії збуваються, нехай життя буде довгим і гладкою, повною яскравих подій!
Вітаю з днем народження. Нехай у цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’якою, чистою і душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, робити тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і сподівання на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай у твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої та мирного життя!