Close

Ми підготували для вас найкрасивіші, ніжні і добрі …

Велика добірка різноманітних привітань з днем народження тітки

Ви самий світлий і розумний чоловік у моєму житті. І я вдячна вам за це! Щастя вам жіночого тітка!
Тітка, нехай твоє життя буде, як райські пейзажі: оксамитові гори успіху, кристальні озера щастя і прекрасні заходи сонця любові нехай радують твоє серце кожен день! З днем народження!
Мила, добра жінка, берегиня домашнього вогнища, і просто чудова – ці слова я кажу про своїй чудовій тітоньці, у якої сьогодні велике свято – день народження! І я хочу вам побажати ніколи не сумувати, завжди вірити в чудеса адже вони бувають!
Мила тітонько, я бажаю тобі завжди залишатися красунею, розумницею і просто світлою, доброю людиною! Нехай у твоєму житті будуть тільки яскраві фарби, а всі мрії збудуться легко і просто! Бажаю тобі взаємного кохання, казково-красивого життя, у всьому успіхів і процвітання!
Моя дорога і улюблена тітка! Вітаю Вас з днем вашого народження! У цей святковий день хочеться Вам так багато побажати… Бажаю море здоров’я, океан любові і водоспад щастя. Нехай кожен новий день приносить тільки яскраві моменти, тепло і посмішки. Друзі нехай частіше відвідують, а рідні, діти і внуки ніколи не забувають.
Саму красиву, розумну, добру, щиру, веселу, життєрадісну тітку в світі вітаю з днем народження! Бажаю щастя, любові, жити на повну, радіти кожній миті. Нехай всі навколо щиро захоплюються при вигляді такої чарівної жінки!
Мила, рідна, дорога наша тітка! Ми, скільки пам’ятаємо себе, Ви були завжди поруч. Ваша турбота, готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, викликають у нас подяку і любов.
У ваш день народження, тітка, у мене є для вас букет квітів, скромний, але, сподіваюся, елегантний подарунок — та побажання від самого серця! Будьте щасливі, тітка! Багато років ви щедро ділилися з нами душевним теплом, брали участь у житті всієї нашої родини, словом, ви для нас рідний, дорогоцінний чоловік! Так прийміть найтепліші побажання! Будьте щасливі, живіть розкошуючи і не знайте ні в чому відмов від долі і удачі, поспішають виконати кожне ваше бажання!
Здоров’я, удачі, любові, щастя, радісних усмішок і тільки приємних спогадів, я прийшов побажати вам у цей день, мила тітка! Адже день народження буває тільки раз у році, і ніколи не варто пропускати! Від усієї душі і з усією щирістю вітаю вас з цим радісним днем!
День народження дарує хай тобі, кохана моя тітонька, тільки радісні миті, солодкі спогади і щасливі обличчя всіх рідних і друзів. Бажаю тобі, щоб навколо тебе завжди було багато вірних друзів, а кохана людина ніколи не зраджував, щоб я, твій племінник, не засмучував тебе, а дарував весну в душі!